Latest News

ALS Environmental Romania în Arad

10.12.2015

În octombrie 2015, Şerban Ionescu-Homoriceanu şi Lucreţia Tudorache şi echipa lor au fost prezente la Ecomediu, Expoziţia Naţionala Echipamente de Mediu, tehnologii si servicii. Tema principală a fost aplicarea Arad la competiţia pentru titlul de Europen Green Capital 2018. Ne-am întâlnit cu primarul din Arad, Gheorge Falcă şi Directorul General al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din judeţul Arad, Tiberiu Nicolae Ciul pentru a discuta despre obiectivele Ecomediu 2015.

Obiectivele din acest an, sunt îndreptate spre sprijinirea Primăriei Arad în competiţia pentru premiul Europen Green Capital 2018:

 • Stimularea parteneriatului public-privat pentru dezvoltarea eco-inovaţii şi crearea de locuri de muncă durabile în sectoarele verde.

• Conştientizarea şi implicarea publicului, ONG-uri şi alte entităţi în acţiunile pentru protecţia mediului şi de a îmbunătăţi calitatea educaţiei pentru dezvoltare durabilă.

• Programe care promovează ideea de economie verde, pentru persoanele fizice şi întreprinderile industriale.  

• Stabilirea grupuri eco – inovaţii.

ALS Environmental Romania oferă diferite părţi interesate de cooperare în diferite domenii, cum ar fi analiza deşeurilor pentru criteriile de acceptare a deșeurilor în depozitele de deșeuri, determinări specifice pentru terenuri agricole, monitorizare a apelor de suprafață, monitorizarea emisiilor şi proiecte de inovaţie industrială (epurarea apelor uzate, pesticide) pentru a menţiona doar câteva.

Puteti lua, de asemenea avantajele capabilitatilor noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi!