ALS Romania Environmental

LABORATOARELE TONNIE Srl. sunt pionieri în analize şi tratarea apelor şi au peste 20 de ani de experienţa în cercetare şi practica analizei apelor reziduale, condiţionarea şi tratarea apelor de răcire şi conservarea fluidelor pentru prelucrarea metalelor şi microbiologie industrială.

Latest news

ALS LIFE SCIENCES ROMANIA este o Firma de Incredere

16.01.2017
  ALS Life Sciences Romania (fosta companie Laboratoarele Tonnie) a primit Certificatul "Firma de Incredere" din partea Centrului de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK.     Acest certificat demonstreaza inca o data, ca, valorile de baza ale ALS... Read more »

ALS Life Sciences Romania

20.12.2016
Compania a trecut prin mai  multe schimbari ca parte a procesului de integrare in ALS Global, proces definit pe termen lung.    Unul din cei mai importanti pasi, in cursul dezvoltarii noastre, este acela de... Read more »

Analiza dioxinelor si furanilor in emisii, apa si sol

10.12.2015
Dioxinele sunt o clasă de contaminanți chimici care se formează în timpul proceselor de ardere cum sunt incinerarea de deșeuri, incendiile de pădure, arderea gunoaielor depozitate sau din procese industriale cum sunt înălbirea pastei de hârtie, și fabricarea de ierbicide. Cei mai toxici compuși din această clasă sunt 2,3,7,8-tetra cloro dibenzo p-dioxinele (TCDD). Exemple de dioxine sunt bifenilii policlorinați (PCB) dibenzodioxinele policlorinate (PCDD) și... Read more »

ALS Environmental Romania în Arad

10.12.2015
În octombrie 2015, Şerban Ionescu-Homoriceanu şi Lucreţia Tudorache şi echipa lor au fost prezente la Ecomediu, Expoziţia Naţionala Echipamente de Mediu, tehnologii si servicii. Tema principală a fost aplicarea Arad la competiţia pentru titlul de Europen Green Capital 2018. Ne-am întâlnit cu primarul din Arad, Gheorge Falcă şi Directorul General al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură din judeţul Arad, Tiberiu Nicolae Ciul pentru a discuta despre... Read more »

ALS Romania

Ploiesti 100032, str. Golesti nr. 5, et. I

+40 244 596193
+40 761 629226

info.ro@alsglobal.com